Garageport inspiration – Garageportar med olika teman

Vi vill ge dig inspiration och väcka liv i drömmen om det ultimata garaget. Därför har vi samlat in verklig inspiration med olika teman som du kan ta del av.

Bilfantastens prydliga garage

När Olle Elofsson gick i pension och sålde firmans verkstad var det något som fattades. Som bilmekaniker kan man ju inte riktigt leva utan en verkstad och garage. Så det blev till att uppdatera garaget på hemmafronten.

Läs mer

Smarta funktioner i vacker omgivning

Alldeles vid tallarna och havet i Åhus ligger Marcus och Ilses nya hus. Med en fyraåring och ett till barn på väg fokuserade paret på funktion och säkerhet vid bygget och utformningen av huset.

Läs mer

När livet blev lite enklare

På Solvindsvägen i Kiruna bor en mycket nöjd garageportsägare. Efter 42 år med en gammal vikport som trilskats är nu vardagen lite av en dröm.

Läs mer

Ett passivhus i Åre

Hur bygger man ett hus som producerar mer energi än vad det tar? Följ familjen som bytte liv - från lägenhet i Stockholm till ett energisparhus i Åredalen.

Läs mer

Designhuset

Att bygga eget hus är en dröm för många. Göran Hjälmeby lämnade småhusbranschen och startade familjeföretaget Intressanta hus. Följ med till Designhuset!

Läs mer

En pojkdröm som blivit sann

Här finns allt från racingbilar till en utställning som hedrar Ronnie Petterson. Vi träffade David von Schinkel och fick följa med in i hans drömgarage!

Läs mer

Valet att montera själv

Med en byggbakgrund som inte sträcker sig längre än IKEA-möbler monterade Carl-Johan sin egen garageport. Han delar med sig av sin upplevelse och sina bästa tips.

Läs mer